Winactie Gekkiggeit x Design wonderlab

Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent tijd voor cadeautjes! En hoewel we allemaal net doen alsof het superfijn is om iets weg te geven, is zelf wat krijgen natuurlijk veel leuker! Daarom geef ik samen met Design wonderlab een klein Kerstcadeautje weg. Lees snel verder om te kijken wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen

Winactie Gekkiggeit x Design wonderlab

Nynke van Design wonderlab maakt de mooiste illustraties. Voor de Kerst heeft zij een super toffe set Kerstkaarten ontworpen. Speciaal voor deze giveaway heeft zij hiervoor een set beschikbaar gesteld, zodat jij je familie en/of vrienden hiermee kunt verrassen! Daarnaast kun je ook de candycane muurvlag winnen, dit is mijn ultieme kerstfavoriet. Ik vind het heerlijk om mijn huis in kerstsferen te brengen en gebruik hiervoor graag originele items. En wie weet hangt deze coole muurvlag straks ook wel bij jou thuis!

Om dit te winnen willen Nynke en ik graag weten wie of wat jij versiert deze Kerst. Hoe je ons dat kunt laten weten lees je hieronder:

 • Volg onze beide accounts op Instagram en/of Facebook
 • Tag een vriend, vriendin, bekende of onbekende, en laat ons weten hoe jullie samen deze kerst gaan versieren
 • De meest originele reactie wordt door ons gekozen als winnaar. Creativiteit en een beetje gekkiggeit worden natuurlijk gewaardeerd 🙂 Je mag ook meerdere reacties achterlaten, zo maak je ook meer kans om dit superleuke prijzenpakket te winnen

Details:

 • De actie loopt van 8 december tot en met 9 december 23.59
 • Meedoen kan door een reactie achter te laten op onze Facebook en/of Instagam accounts onder de post

Gekkiggeit FacebookGekkiggeit Instagram

Design wonderlab FacebookDesign Wonderlab Instagram

 • De winnaar wordt op 10 december door ons gekozen
 • De winnaar wint een muurvlag met candycanes van Gekkiggeit shop en een set van 5 kerstkaarten van Design wonderlab (zoals te zien op de foto)
 • Op maandag 11 december maken we de winnaar bekend via Facebook en Instagram. We versturen graag het prijzenpakket nog dezelfde dag, dan kan jij nog snel genieten van de mooie kerstgoodies die er in zitten, dus laat ons ook snel je adres weten mocht je gewonnen hebben
 • Deelname aan deze wedstrijd is alleen mogelijk voor mensen die in Nederland wonen (anders duurt het veel te lang voor dat je je prijzenpakket binnen hebt)
 • Het prijzenpakket wordt als brievenbuspakketje opgestuurd met PostNL
 • Deze win actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of Facebook

We zijn benieuwd naar je reactie en wensen je alvast hele fijne feestdagen toe!

Halloween DIY : Mummie waxinehouder

Vorige week heb je al kunnen lezen dat Halloween één van mijn favoriete feestdagen is. Hiervoor kun je echt talloze te gekke DIY ideeën vinden. En omdat ik heel erg dol ben op knutselen, deel ik vandaag een DIY project geheel in dit thema. Ik heb er eentje gekozen die super simpel is, maar een ontzettend leuk effect geeft; een mummie waxinehouder!

Wat heb je hiervoor nodig:

 • een leeg potje
 • verband
 • plakoogjes
 • een schaar
 • wat plakband
 • een waxinelichtje

Halloween DIY: Mummie waxinehouderStap 1 

Eet een potje witte bonen in tomatensaus leeg en week het etiket eraf in water. Neem dan een rolletje verband en knip deze eventueel doormidden om een beetje een rafelig effect te creëren. Je kunt het begin van het verband met een plakbandje op je potje plakken, zodat het goed blijft zitten als je gaat draaien. Draai vervolgens het verband om het potje heen totdat je tevreden bent over de dikte van je mummie. Het uiteinde van het verband kun je vastplakken met wat plakband of je stopt het een beetje weg in het verband wat je om het potje hebt gedraaid.

Halloween DIY : Mummie waxinehouderStap 2

Neem plakoogjes en plak deze op het verband zoals jij het leuk vindt. Je kunt gewoon twee oogjes naast elkaar doen, maar je kunt ook variëren en zoals ik een drie-ogige mummie maken.

Stap 3 

Zet een waxinelichtje in het potje en steek deze aan.

 

Halloween DIY : Mummie waxinehouderSimpel toch?! Ik vind het er echt superleuk uit zien! Je kunt gezellig één potje op je salontafel zetten, maar je kunt ook een heleboel verschillende potjes in verschillende formaten maken en deze in je voortuin zetten om een spookachtig tafereel te maken voor de kinderen die aan de deur komen voor snoep. Dus waar wacht je nog op, snel aan de slag om al die potten leeg te eten!

Fijne Halloween!

Are you scared yet?

De laatste jaren wordt Halloween steeds meer gevierd in Nederland. En ik kan je vertellen, blijer kun je mij niet maken! Als kind zag ik het al heel vaak voorbij komen in verschillende Amerikaanse series en ik vond het mega stom dat het hier niet gevierd werd. Niet alleen vanwege al het snoep wat je ermee op kunt halen, maar ook vanwege de kostuums. Ik laat namelijk echt geen enkele kans onbenut voor een gekostumeerd feest. 

Toen ik ouder werd vond ik het dus ook geweldig dat Halloween steeds meer in opkomst kwam. Zeker omdat ik vlak na Halloween jarig ben en dit dus de uitgelezen kans was om het te vieren in stijl. En bleef het voor mij in eerste instantie bij een thema feestje hier en daar, nu vind ik het ook ontzettend leuk om mijn huis in Halloween sferen te brengen. Laten we eerlijk zijn, hoe vaker ik m’n huis van top tot teen kan versieren, hoe beter! En waarom helemaal wachten tot Kerst, als het ook eerder kan.
Op Pinterest staan echt de meest fantastische ideeën om van je interieur een waar Halloween paradijs te maken, van je voordeur omtoveren tot de ingang van een ‘haunted house’, tot mummie knakworstjes. Ik heb er bijna net zo veel lol in als in het optuigen van de Kerstboom, zo niet nog meer!

Are you scared yet?Volgende week deel ik nog een leuke Halloween DIY met je, maar tot die tijd kun je toch al aan de slag om je huis ‘trick or treat’ klaar te maken. Want met zoveel liefde voor dit feest, kon een speciaal Gekkiggeit Halloween item natuurlijk niet uitblijven. Combineer de BOO vlaggenlijn met nep spinnen, spinnenrag en kaarsen om van jouw Halloween feest gegarandeerd een monsterlijk goede hit te maken! Are you scared yet? 😉

Je shopt de BOO vlaggenlijn hier

Vlaggenlijn - BOO

 

Haal de zomer in huis!

Man man man wat een ellende is het toch weer met die Nederlandse zomer! De ene dag is het stralend mooi weer en trekken we de BBQ uit de schuur en de andere dag word je weggespoeld door alle regen die er valt. 

Het enige waar ik op dit moment nog een beetje een zomergevoel van krijg is kijken naar een stelletje vakantie vierende ouderen in ‘We zijn er bijna’ (wat overigens echt het beste tv-programma ever is, maar dat terzijde). Maar aangezien ik vind dat je altijd positief moet blijven en het beste ergens van moet maken, moeten we de zomer maar gewoon naar binnen halen. Daarom deel ik vandaag een aantal van mijn favoriete Gekkiggeit items die mij en jou hopelijk ook, een instant zomer gevoel geven!

Snijplank – Pink Lemonade

Ik ben een ontzettende fan van houten snijplanken. Niet alleen om m’n groente op te snijden, maar ook om ze als eye catcher in de keuken te gebruiken, of om gerechten op te serveren. Deze snijplank combineert het beste wat de zomer te bieden heeft; palmbomen en roze limonade! Serveer je ijskoude drankjes op deze plank en je waant je meteen in tropische sferen.

Haal de zomer in huis!

Tegel – Go bananas

Op de één of andere manier roepen bananen altijd iets tropisch bij me op. Waarschijnlijk komt dit door die oude Chiquita reclames, waarbij een wulps dansende exotische schone ons toezingt hoe lekker en veelzijdig bananen wel niet zijn. Al zag ik laatst een filmpje waarbij er een spin uit een banaan kroop. Ik eet nu nooit meer bananen, dat snap je…

Tegeltje - go bananas

Muurvlag – Aloha

Zeg je zomer dan zeg je Hawaii! Hoela rokjes, witte stranden en een kokosnoot met een gekleurd parapluutje erin. Combineer deze muurvlag met wat vrolijk gekleurde prints en je hebt direct een hele zomerse muur! Als je daar dan naar kijkt vergeet je voor heel eventjes de regen die langs het raam naar beneden sijpelt.

Muurvlag - aloha (roze)

Haal jij de zomer ook naar binnen door wat extra kleur en vrolijkheid aan je interieur toe te voegen?
Wat het weer ook doet, maak er alsnog een te gekke zomer van!

Liefs!