Over Gekkiggeit:

Hey, ik ben Rinske, het brein achter Gekkiggeit.

het-verhaal-achter-het-merk-gekkiggeitJaren geleden ben ik naar een workshop porselein schilderen geweest en ik vond dat meteen ontzettend leuk om te doen! Op dat moment had ik nog niet kunnen bedenken dat ik daar mijn werk van zou gaan maken, tot ik op een dag op de wc zat en naar de tegeltjes die ik daar op de muur heb hangen keek en dacht: daar ga ik een moderne variant van maken! En zo geschiedde. Sins 2015 is Gekkiggeit alive and kicking. 

Waar het begon met een aantal tegeltjes zijn er inmiddels veel meer leuke hebbedingetjes en cadeautjes in de webshop verkrijgbaar.

Ik hou sowieso erg van leuke teksten en vrolijke interieurdingetjes en dan het liefst met een beetje humor erin, want het leven is al serieus genoeg nietwaar?!

De producten van Gekkiggeit worden met de hand gemaakt. Het kan dus zijn dat het product dat je thuis krijgt er net iets anders uitziet dan op de site. Maar zo weet je wel dat jij een uniek product in handen hebt! Ik vind het in elk geval belangrijk dat de producten van Gekkiggeit je vrolijk maken!

Heb jij een leuke foto van je Gekkiggeit product? Deel deze dan met #youvegoatstyle ik vind dat super leuk om te zien!

Meer Gekkiggeit?

Ik kan me best voorstellen dat je geen genoeg kunt krijgen van Gekkiggeit ;) Daarom kun je Gekkiggeit 24/7 volgen via FacebookInstagram en Pinterest. En voor vragen, opmerkingen of huishoudelijke tips kun je me ook altijd een berichtje sturen!

Alle verkooppunten van Gekkiggeit vind je hier

Gekkiggeit is onder andere te zien (geweest) in : 

Linda MEIDEN, Ouders van NU, Glamour, de Glamour Concept Store en Viva Mama. Klik voor het volledige overicht hier

 

© 2017 - 2021 Gekkiggeit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel