Navigatie

PRIVACYVERKLARING GEKKIGGEIT

April 2018

De privacy van mijn gebruikers is belangrijk voor me. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Over mij

De website www.gekkiggeit.nl wordt beheerd door mij, Gekkiggeit.

Gekkiggeit is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

Mijn gegevens zijn:
Gekkiggeit
Zwaluwenlaan 175

3136 TE Vlaardingen

KvK: 68545541

Welke gegevens worden verwerkt?
Wanneer jij je online aanmeldt voor mijn nieuwsbrief, het contactformulier invult of een aankoop doet in mijn webwinkel, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Ik verwerk in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Als jij je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, vraag ik jouw naamen e-mailadresom de nieuwsbrief aan jou te sturen. Deze gegevens verwerk ik alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.
  • Wanneer jij het contactformulier invult, verwerk ik jouw naam,e-mailadresen telefoonnummerom jou van een reactie te kunnen voorzien. Door het invullen van het contactformulier, geef je toestemming voor deze verwerking.
  • Op moment dat jij een product bestelt in mijn webwinkel, kan ik jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummeren e-mailadresvragen. In het geval er een ander factuuradres dan verzendadres wordt opgegeven, worden ook de naamen adresgegevensvoor het verzendadres verwerkt. Deze gegevens zijn nodig om de bestelling te verzenden, een factuur op te maken en om contact met jou te kunnen opnemen over je bestelling. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor de uitvoering van de koopovereenkomst met jou, zonder deze gegevens kan ik geen overeenkomst aangaan.

Met wie deel ik jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens kunnen verstrekt worden aan derden die ten behoeve van mij een deel van de verwerking op zich zullen nemen. 

Zo maak ik gebruik van een extern webmail-programma. Daarnaast gebruik ik een programma dat de mailinglijst voor mijn nieuwsbrief bevat en voor mij nieuwsbrieven verstuurt. Ook maak ik gebruik van een externe Saas-oplossing voor het maken en hosten van mijn webwinkel. Voor optimalisatie van deze website maak ik gebruik van analytische cookies van Google Analytics. Deze partijen zijn in dat geval verwerker in de zin van de AVG.

Tenslotte gebruik ik een externe partij die voor mij de betalingen in mijn webwinkel mogelijk maakt (Sisow). Sisow is zelf verwerkingsverantwoordelijke met betrekking tot de persoonsgegevens die verwerkt worden bij jouw betaling. 

Doorgifte aan een derde land

Mijn webmail-programma, mijn mailingprogramma voor nieuwsbrieven en van Google Analytics zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.

Beveiliging persoonsgegevens

Er zijn passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk. De beveiligingsmaatregelen die ik gebruik zijn onder andere: logische toegangscontrole met wachtwoorden of pincodes, antivirus en malware programma’s, opslag van gearchiveerde administratie in besloten ruimtes, vernietiging van oude documenten en beveiliging van netwerkverbindingen via SSL.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer jij de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Google Analytics
Omdat ik graag wil weten hoe mijn bezoekers deze website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren, gebruik ik Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Meer informatie over het beleid van Google kun je hier vinden: [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/] vinden. Deze Google Analytics cookies worden 14 maanden bewaard. 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op mijn website zul je links of social media buttons naar externe websites aantreffen. Door op een link of button te klikken ga je naar een website buiten www.gekkiggeit.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. 

Bewaartermijn

Jouw persoonsgegevens worden door mij niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. 

Wanneer jij je uitschrijft voor de nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens direct uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens, die ik alleen gebruik om te antwoorden op een bericht dat jij aan mij hebt gestuurd middels het contactformulier, worden binnen 1 jaar na mijn laatste correspondentie met jou verwijderd.

Jouw bestelgegevens worden tenminste voor een periode van 7 jaar bewaard, om aan mijn wettelijke plicht te voldoen. Na afloop van de periode van 7 jaar verwijderen ik jouw bestelgegevens binnen 2 maanden.

De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden. 

Rechten

Je hebt recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. 

Als bepaalde gegevens van jou verwerk op grond van jouw toestemming, dan heb je altijd het recht om deze toestemming in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@gekkiggeit.nl.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop ik met jouw gegevens omga. Deze klacht kun je indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Ik behoud me het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

 

 

© 2017 - 2018 Gekkiggeit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Instagram en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.