3 tips voor een zorgeloze Kerst!

Jaaaa Kerstmis is eindelijk in zicht! Kerst is natuurlijk helemaal awesome, maar laten we eerlijk zijn, het is soms ook een heel gedoe. Ervoor zorgen dat alle cadeaus op tijd binnen zijn, bedenken wat je wilt gaan eten en dan ook nog de verplichte familie bezoekjes. Ik kan dat natuurlijk niet allemaal oplossen voor je, maar ik kan je wel wat tips geven om de kerstdagen zo zorgeloos mogelijk door te komen! 

Tip 1 : Wees voorbereid 

Een goede planning is het halve werk. Kies daarom gerechten uit die je van tevoren al voor kunt bereiden. Er zijn zat gerechten die je al een dag van tevoren kunt maken zodat jij op de dag dat je gasten komen lekker een beetje kunt relaxen. Alleen de boel even opwarmen in de oven en hoppa je kerstdish staat op tafel! Omdat toetjes natuurlijk het belangrijkste onderdeel zijn van het diner, vind je hier een recept voor een super lekkere (en makkelijk te maken) kerstcake! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alle gasten zelf iets voor het diner te laten maken,  alleen moet je dan wel genoegen nemen met de kleffe kerstcake van oom Arie...

Tip 2 : Denk out of the box 

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om kerst traditioneel te houden en in je mooiste feestjurk met de klassieke kalkoen en asperges gewikkeld in pancetta aan tafel te gaan zitten. Maar je kunt het kerstfeest ook op zijn kop zetten door het dit jaar eens anders aan te pakken. Geef bijvoorbeeld een foute kerstparty (ik zou meteen komen). Laat iedereen zijn meest foute kersttrui aantrekken en hou een karaoke wedstrijd met alle kerstklassiekers. All I want for Christmas is yoooooooouuuuuu!!  

Tip 3: Laat je niet gek maken

Word je af en toe helemaal onzeker van al die picture perfect plaatjes op Instagram? Niet doen! Zeker met kerst lijkt het alsof iedereen een te gek leven heeft met alleen maar leuke feestjes, waanzinnige outfits en waar het toetje altijd lukt. Weet dan dat er voor die ene perfecte foto eerst 1000 foto's mislukt zijn. En ook al staat iedereen er vrolijk lachend op, waarschijnlijk hebben ze elkaar na het maken van de foto de hersens in geslagen omdat ze het niet eens konden worden welke foto er gepost ging worden. Niemands leven is perfect, dus schaam je vooral niet als jij op je eigen manier het kerstfeest viert. Word jij er blij van om in je pyjama op de bank Home Alone te kijken, doe dat dan gewoon lekker! Want voor alles geldt : een ontspannen kerst is de beste kerst!

Gratis inpakservice

Omdat ik je graag wil helpen om de kerstdagen zo stressvrij mogelijk door te komen, pak ik de producten van je bestelling de hele maand december extra mooi in. Helemaal gratis en voor niets! Zo hoef je het alleen nog maar onder de boom te leggen en naar de blije gezichten van je gasten te kijken als ze de cadeaus uitpakken. Easy does it! 

Nog wat inspiratie nodig voor cadeaus? Check dan de eerste hulp bij cadeaustress

 

 

 

© 2017 - 2021 Gekkiggeit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel