Hoe je cadeaus in kunt pakken als een echte pro!

Nog maar een paar weken en dan zitten we weer met zijn allen rond de kerstboom om cadeautjes uit te pakken. En nu kun je natuurlijk in die ellenlange rijen gaan staan om je cadeau in de winkel in de laten pakken, maar je kunt dit ook zelf doen! Zo ontwijk je de drukke inpaktafels en je geeft een homemade touch aan je cadeau. Je familie en vrienden zullen denken dat je een inpakpro bent geworden! (En alleen jij en ik weten hoe simpel het eigenlijk is ;-))

Wat heb je nodig? 

  • Kraft inpakpapier
  • Maskingtape
  • Een viltstift 
  • Kant en klare sierstrik 
  • Schaar 

Werkwijze : 

Deze tip werkt het beste met vierkante en rechthoekige cadeautjes. En laten tegeltjes en snijplanken nou toevallig de perfecte vorm hebben ;-) Pak je cadeautje in met het kraftpapier. Knip hierna 5 strookjes van de maskingtape die steeds wat korter worden. Plak deze boven elkaar op het cadeaupapier, zodat je de vorm van een boom krijgt. Vervolgens plak je de kant en klare sierstrik bovenaan de boom om een piek te maken. Als laatste teken je onderaan een stammetje met viltstift en tadaaa klaar is je homemade cadeau. Ontzettend simpel om te doen en iedereen zal denken dat je de meest creatieve persoon op aarde bent!

 Wil je je cadeau echt helemaal opfluffen, dan kun je ook nog gebruik maken van de gratis gifttags van Gekkiggeit. Even downloaden, printen, uitknippen en hoppa je kunt je gifttags gebruiken! Maak ze aan het cadeautje vast met een touwtje of wat plakband en schrijf erop voor wie het cadeautje is. En laten we eerlijk zijn, met Gerrit de Geit onder de boom kan het kerstfeest natuurlijk niet meer stuk! Je download de gratis gifttags hier

Bonustip: 

Gaat zelfs deze simpele inpaktruc jouw pet te boven, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om kant en klare doosjes te kopen. Cadeau erin, deksel erop en het kan zo onder de boom! 

Ik ben heel benieuwd of je deze inpaktips gaat gebruiken!

 

© 2017 - 2021 Gekkiggeit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel