3 tips voor een onvergetelijke Valentijn

3-tips-voor-een-onvergetelijke-valentijn-gekkiggeit

Die ellendige januarimaand ten einde en dat betekent dat Valentijnsdag voor de deur staat. En hoewel we allemaal roepen dat die heisa voor ons niet hoeft en dat het gewoon commercieel gedoe is, zijn we toch gepikeerd als onze partner helemaal niets doet op die dag, nietwaar? Daarom deel ik mijn 3 beste Valentijn tips met jou om ervoor te zorgen dat je jouw partner een onvergetelijke Valentijn gaat bezorgen waar hij/zij nog maanden op vooruit kan. Kun jij tot de Kerst gewoon lekker onderuit zakken. Is dat win/win of niet?!

1. Maak het lievelingsgerecht van je geliefde 

Dit klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar geloof me je partner vindt het hartstikke leuk als je speciaal voor hem of haar een maaltijd maakt. Ze zeggen niet voor niets dat liefde door de maag gaat, dat is gewoon hartstikke waar! En dan moet je je er natuurlijk niet gemakkelijk vanaf maken met een pak diepvries zooi. Nee, je gaat alles helemaal zelf maken. Dat kun je best! Is het lievelingsgerecht van je lief bijvoorbeeld pasta pesto, dan is niets romantischer dan zelf de pesto te maken. Wil je echt bonuspunten scoren dan maak je natuurlijk ook de pasta zelf. In hartjesvorm! Kaarsjes en een leuk muziekje erbij en let the romance begin! 

3-tips-voor-een-onvergetelijke-valentijn-gekkiggeit

2.Knutsel je Valentijns cadeau 

Wat?!?! Ben je gek geworden? Moet ik nu echt op m'n vrije zondag een cadeau gaan zitten knutselen? Het antwoord is : ja! Ik heb dit al menig Valentijnsdag gedaan en het is een succes ;-) Op Pinterest vind je de leukste knutsel ideeën van super simpel, tot wat ingewikkelder. Er zit vast wel iets voor je tussen. De leukste ideeën heb ik hier alvast voor je verzameld. 

3.Koop eens iets anders dan een sieraad

Toegegeven, cadeautjes krijgen is altijd leuk. En je hoeft heus niet meteen met dure horloges of weekendjes weg aan te komen (mag wel natuurlijk. Ik hou me aanbevolen). Een klein gebaar is net zo mooi. En laat ik in m’n shop nou net de perfecte items voor je hebben. De tegels ‘miauw van jou’ en ‘love you to the moon and back’ zijn al jaren favoriet met Valentijnsdag. Het is niet alleen een origineel cadeau, je hebt meteen een blijvende herinnering aan jullie liefde *Smelt*

3-tips-voor-een-onvergetelijke-valentijn-gekkiggeit

 

Wat je ook doet met Valentijnsdag, maak er vooral een dag vol liefde van!

© 2017 - 2021 Gekkiggeit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel