Complimentje nodig?

header-van-de-blog-van-gekkiggeit-over-gerrits-complimentenmachine

Soms is alles gewoon zwaar klote en dan wil je dat iemand je even zegt hoe geweldig je bent.
Maar wat nou als er niemand in de buurt is? Geen zorgen, want dan is er altijd Gerrit die jou 
je broodnodige complimenten geeft!

 

Gerrit is namelijk de lulligste geit niet en hij wil graag dat jij je goed voelt over jezelf. En omdat je niet wilt gaan smeken om een compliment en jezelf een compliment geven nogal gekkig voelt, heeft hij de complimentenmachine in het leven geroepen! Zo kun je lekker achterover leunen en de complimenten op je in laten werken. En het zijn niet zomaar loze complimenten, nee Gerrit geeft je 100% waarheidsgarantie. Nou dan weet je dus zeker dat het echt zo is!

 

een-complimentje-uit-de-complimentenmachine-van-gekkiggeit-wat-zie-je-er-goed-uit

Het is ook nog eens heel erg gezond!

Wist je trouwens dat het krijgen van complimenten super gezond is?!
Wanneer je een compliment krijgt, maken je hersenen dopamine aan en dit stofje zorgt ervoor dat je een geluksgevoel krijgt. Ook je zelfbeeld wordt er beter van en dat heeft dus weer heel veel voordelen voor je psychische gezondheid. 

Ook het geven van een compliment doet wonderen voor je gezondheid. Als je een oprecht complimentje aan iemand geeft dan maakt je lichaam  knuffel- en gelukshormonen aan, waardoor je je een heel stuk fijner voelt. Een win win situatie dus!

Het geven van likes op social media doet dan weer helemaal niks. Dit is te abstract en niet persoonlijk genoeg. Helaas pindakaas.

 

een-quote-uit-gerrits-complimentenmachine-jij-hebt-die-je-ne-sais-quoi

   

Of het krijgen van complimenten van Gerrit je helpt je gelukkiger te voelen kan ik niet voorspellen, maar hé baat het niet dan schaad het niet toch?!
Klik hier om naar de volledige complimentenmachine te gaan

 

Hier word je ook vrolijk van:

© 2017 - 2021 Gekkiggeit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel