FAQ'S

Heb je een brandende vraag, check dan even of hij hieronder staat
voor een snel antwoord. Staat je vraag er niet tussen dan kun je uiteraard

altijd contact opnemen via het contactformulier

Algemeen

Waar komt Gerrit vandaan?
Gerrit is geboren op een geitenboerderij in Friesland. En zoals dat soms gaat bij geiten wilde Gerrit meer van de wereld zien en heeft hij zijn rolschaatsen aangetrokken en is naar de grote stad getrokken. Hij houdt ook wel van een gebbetje en daarom kwam hij op het idee op met Gekkiggeit te beginnen. En nadat hij Rinske gestrikt had om de producten te maken (tegels beschrijven gaat heel lastig met rolschaatsen en hoefjes) proberen ze nu samen de wereld te veroveren!

Ik heb een winkel/webshop, kan ik ook Gekkiggeit verkopen? 
Dit is zeker mogelijk! Stuur een mailtje naar info@gekkiggeit.nl met wat meer informatie over je shop en dan kijken we of een samenwerking mogelijk is. 

 

Tegels

Hoe kan ik mijn tegeltje aan de muur ophangen? 
Er zijn verschillende manieren om je tegeltje aan de muur te bevestigen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een metalen hanger. Deze klem je om het tegeltje heen waarna je hem heel makkelijk aan een spijker of schroef op kunt hangen. De hangers shop je hier

Je kunt er ook voor kiezen om je tegel op te hangen door middel van plakstrips. Je plakt de strips achter op het tegeltje, waarna je hem op de muur kunt bevestigen. Plakstrips kun je vinden in de bouwmarkt. 
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het tegeltje neer te zetten op een handige tegelstandaard

Kan ik mijn tegel als onderzetter gebruiken? 
De tegels zijn in principe bedoelt als decoratie, maar als je wilt kun je ze ook als onderzetter gebruiken. Hou er wel rekening mee dat de tekst bij veelvuldig gebruik kan beschadigen. Als je de tegeltjes op elkaar wilt stapelen, kun je er het beste iets van kurk onder plakken, zodat ze niet krassen.
Je kunt de tegels afnemen met een licht vochtige doek en nawrijven met een droge theedoek.

Is het mogelijk een tegel met eigen tekst te laten maken?
Dit is zeker mogelijk! Op deze pagina kun je heel makkelijk een tegeltje met je eigen tekst bestellen. Houdt er rekening mee dat het maken van het tegeltje tot 10 werkdagen kan duren, dus bestel deze op tijd als je hem voor een bepaalde datum in huis wilt hebben. 

 

Snijplanken

Kan mijn snijplank in de vaatwasser? 
Nee het is niet aan te raden om dit te doen. Hout kan niet goed tegen vocht en je hebt kans dat je snijplank hierdoor gaat scheuren. 
Het beste kun je hem na gebruik afnemen met een licht vochtige doek. Je kunt de snijplank ontsmetten door er wat zout op te strooien en er met een halve citroen overheen te wrijven. Hierna even afnemen met een vochtige doek, insmeren met wat plantaardige olie (zoals zonnebloemolie) en je plank kan er weer helemaal tegen!

Kan ik mijn snijplank gebruiken om etenswaren op te snijden?
De snijplanken in de shop zijn geschikt om op te snijden. Wel zal door veelvuldig gebruik de tekst op den duur vervagen of verdwijnen. 

 

Muurvlaggen

Mijn muurvlag is door de verzending gekreukt, kan ik hem strijken? 
Je kunt de muurvlag op medium warmte strijken. Leg hiervoor de muurvlag met de tekst naar beneden op de snijplank en strijk over de achterkant. De muurvlag wordt dan weer helemaal glad. Het is niet aan te raden om met de strijkbout direct over de tekst te strijken, hierdoor kan de tekst beschadigen. Wil je toch over de voorkant van de muurvlag strijken, leg er dan een theedoek op waar je overheen strijkt zodat de tekst beschermd blijft. 

 

Overige producten

Kan ik naast een tegeltje een ander product met eigen tekst laten maken?
Voor nu is het alleen nog mogelijk om in de webshop een tegel met eigen tekst te bestellen. Wil je graag een eigen tekst op een snijplank of muurvlag laten maken, stuur dan een mailtje naar info@gekkiggeit.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

In welke maten zijn de sokken beschikbaar?
De sokken zijn beschikbaar in maat 36-40 en maat 41-45

Komen er nog meer sokkenprints in de shop?
Het is zeker de bedoeling om nog meer sokkenprints aan de shop toe te voegen! Helaas kunnen we nu nog niet zeggen wanneer dit zal zijn. Houdt de webshop en social media in de gaten voor updates. 

Zijn de koelkastmagneten ook geschikt voor andere metalen ondergronden?
Jazeker! De magneten kun je op elke metalen ondergrond, zoals een memobord, bevestigen.

 

Verzending & retournering

Wanneer krijg ik mijn bestelling in huis? 
Wanneer jouw bestelling binnen komt, wordt deze binnen 24 uur verzonden. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox zodra de bestelling onderweg is. Houdt er rekening mee dat door grote drukte bij de postbedrijven je pakketje langer onderweg kan zijn dan gebruikelijk.

Voor tegels met een eigen tekst geldt een verzendtermijn van 10 werkdagen.

Mijn pakketje is niet aangekomen, wat nu?
Helaas wil het wel eens gebeuren dat een pakketje kwijt raakt in de post. Komt je pakketje niet aan laat het dan even weten, dan kunnen wij bij het postbedrijf traceren waar je pakketje gebleven is. Is het echt helemaal zoekgeraakt dan krijg je je bestelling opnieuw toegestuurd. 

Er is een product beschadigd
Je bestelling wordt zo zorgvuldig mogelijk ingepakt, maar toch kan het gebeuren dat een product beschadigd bij jou thuis aan komt. Stuur in dat geval een foto van de beschadiging naar info@gekkiggeit.nl en je krijgt het product opnieuw kosteloos thuis gestuurd.   

Het product valt een beetje tegen, kan ik deze terug sturen?
Bij Gekkiggeit doen we ons best om de leukste producten te maken, maar het kan natuurlijk gebeuren dat een product net niet is wat je ervan verwacht. Als je je bestelling terug wilt sturen kun je gebruik maken van het retourformulier, deze download je hier. Het terugsturen van je bestelling kan tot 14 dagen nadat je deze ontvangen hebt. Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen krijg je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug gestort op je rekening. De kosten van het retour sturen zijn voor de koper. 

 

© 2017 - 2021 Gekkiggeit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel