google-site-verification=wmpV78XzfE6nDs60H52-aree-91tVRVAjymMrPy8miE

De beste smoezen om overal onderuit te komen

10 08 2021

Je kent het wel, je bent veel te laat van huis gegaan waardoor je niet meer op tijd op je werk komt. Of je hebt afgesproken om naar dat ene feestje te gaan, maar je hebt totaaaaal geen zin. Kun je jezelf dan nog een beetje fatsoenlijk uit deze situaties lullen? Het antwoord is ja. De beste smoezen om overal onderuit te komen heb ik voor je verzameld

1. De brug stond open

Als we het hebben over de beste smoezen, dan is dit is een gouwe ouwe die je vast al wel kent, maar ja hij werkt ook gewoon dus waarom zou je hem niet gebruiken? Nou ja behalve als degene waar je naartoe gaat heel zeker weet dat je nooit over een brug gekomen kunt zijn natuurlijk. Want dat gaat dan weer een brug te ver hehehe #flauwegrapjes

2. Ik heb onderweg een oud vrouwtje geholpen die gevallen was

Niemand maar dan ook niemand twijfelt aan de hulp aan oude vrouwtjes. Maar pas wel op en gebruik hem niet te vaak want anders ben je niet meer geloofwaardig natuurlijk, want zΓ³ vaak vallen oude vrouwtjes nou ook weer niet op straat πŸ˜‰

3. Ik kan echt niet komen, want ik moet mijn handtas nog uitruimen

Dit is een super belangrijke taak die ik al weken uitstel, dus dit kan nu echt niet meer wachten…
Ah daar was mijn labello!

4. M’n hond/kat/cavia was wegelopen en die moest ik gaan zoeken

Ik kan Fluffie toch niet zomaar moederziel alleen op straat laten lopen?!?!

5. Ik voel me niet zo lekker en moet nu in quarantaine

Wie had ooit kunnen denken dat Corona ons zo’n goede smoes zou opleveren? Dat is dan zo ongeveer ook wel het enige positieve eraan… Maar hΓ© we moeten het van de zonnige kant bekijken natuurlijk :-p

6. De bus staat zonder benzine/stroom

Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt, maar statistisch gezien zou het best een keer kunnen toch? Stel je voor dat de buschauffeur een keer niet goed oplet en lekker aan het rijden is en bam ineens is de tank leeg. Laat degene tegen wie je deze smoes vertelt maar bewijzen dat het niet zo is. Ha!

7. Ik ben ongesteld

Tja als je dan toch al het leed van ongesteldheid moet ondergaan dan mag je dat af en toe best als excuus gebruiken

8. Uitnodiging? Die heb ik nooit ontvangen…

Deze is wat ver gezocht maar hΓ© je kunt het altijd proberen natuurlijk:

Heb je zeker weten een uitnodiging gestuurd? Nou superraar joh, die heb ik helemaal nooit ontvangen. O je hebt me ook geappt en er staan blauwe vinkjes bij het bericht? Echt geeeeeeeen idee hoe dat kan! Misschien heeft m’n kat de app per ongeluk geopend…
Maar ja nu heb ik al andere plannen gemaakt en kan ik helaas niet meer komen

9. Deze week was zo druk ik moet echt even bijslapen

Carrièretijger als ik ben moet ik nu echt even opladen om volgende week weer te kunnen knallen. Tenslotte heb ik ook af en toe even een schoonheidsslaapje nodig

Dit waren ze, de beste smoezen om overal onderuit te komen. Gebruik jij wel eens een smoes om ergens onderuit te komen? Met dit lijstje van smoezen kun je in elk geval weer even vooruit. Je moet ze wel een beetje variΓ«ren want anders gelooft niemand je natuurlijk meer. Al is met zo nu en dan de waarheid vertellen natuurlijk ook niets mis πŸ˜‰

Dit vind je ook leuk!

Hoe kan ik mijn tegel neerzetten of ophangen?

Hoe kan ik mijn tegel neerzetten of ophangen?

Hoe kan ik mijn tegel neerzetten of ophangen? Dit wordt best vaak aan me gevraagd en dat snap ik ook wel, want over het algemeen gebruiken we tegels alleen om de wc, badkamer of keuken mee te betegelen. Maar je kunt een tegel ook heel goed gebruiken als...

12 gekke dingen die je altijd nerveus maken

12 gekke dingen die je altijd nerveus maken

12 Gekke dingen die je altijd nerveus maken Je kent het wel, je bent op pad en ineens ben je je super bewust van wat je aan het doen bent en hoe dit op anderen wel eens over zou kunnen komen. En uit het niets voel je de nerveuze gevoelens opborrelen. Het angstzweet...

7 gekke dingen die je kunt doen op vakantie

7 gekke dingen die je kunt doen op vakantie

7 Gekke dingen die je kunt doen op vakantie De zomervakantie staat voor de deur en hoewel deze anders is dan we gewend zijn betekent het niet, dat we niet meer kunnen genieten! Je kunt je natuurlijk met een boek en een handdoekje neervlijen in de tuin of op het strand...