google-site-verification=wmpV78XzfE6nDs60H52-aree-91tVRVAjymMrPy8miE

De 10 grootste ergernissen in de supermarkt

7 06 2021

Over het algemeen doe ik graag boodschappen, want hallo bergen met eten! Maar de supermarkt is ook een plek waar je je aan alles en iedereen kunt ergeren. Dit zijn de grootste ergernissen in de supermarkt:

1. Het beurtbalkje niet neerzetten

Dit is toch dé ongeschreven regel in de supermarkt? De regel die nooit uitgesproken hoeft te worden, maar waarvan je weet dat hij er is. Als je je boodschappen op de band hebt neergelegd, zet je het beurtbalkje erachter zodat degene achter jou weet dat ie kan starten met het neerleggen van de boodschappen. Kunnen we ons daar dan voortaan ook allemaal aan houden? Danku. 

2. Midden in het gangpad staan kletsen

Hartstikke leuk voor je dat je je buurvrouw tegen komt Gerda, maar jullie hoeven niet een uur te gaan staan kletsen om vervolgens het hele gangpad te blokkeren met jullie karretjes oke?!

3. Mensen die achter je in de rij staan en dan als eerste naar een kassa rennen die open gaat

Hartelijk gefeliciteerd dat je nu 2 minuten eerder klaar bent met afrekenen!

4. Kinderen met karretjes

Eigenlijk had ik de woorden ‘met karretjes’ weg kunnen laten, want kinderen in de supermarkt zijn per definitie irritant 

5. Mensen die bij het vak waar jij moet zijn een uur gaan staan nadenken wat ze willen hebben

De keuze met al dat overheerlijke voedsel kan nogal overwhelming zijn, dat snap ik helemaal. Maar laat me dan in elk geval even m’n blikje witte bonen in tomatensaus pakken, kunnen we daarna allebei weer verder met ons leven.

Blog-van-gekkiggeit-over-de-grootste-ergernissen-in-de-supermarkt
6. Bekenden tegenkomen

Iemand tegenkomen gebeurt natuurlijk nooit als je er amazing uit ziet. Nee het is altijd op zondagmiddag als je in je joggingbroek met vette haren een bak ijs gaat kopen. Whyyyyyy???

7. Caissières die continu met elkaar praten en jou niet aankijken

Ik geef toe, er wordt tegen caissières ook niet altijd even aardig gedaan (zullen we daar vanaf nu verandering in brengen?), maar het is andersom ook niet heel beleefd als je alleen maar met je collega over dat te gekke feestje van afgelopen weekend kletst en mij als klant volledig negeert.

8. Bedelende kinderen

Kinderen zijn niet alleen irritant ín de supermarkt, ook erbuiten kunnen ze flink op je zenuwen werken. Nee ik heb geen voetbalplaatjes en ik wil ook mijn moestuintjes niet delen. Lekker puh!

9. Lege schappen

Hoe kan het dat elke keer als ik boodschappen kom doen, net datgene wat ik wil hebben er niet ligt? Zucht.

10. Karretjes die niet lekker rijden 

Waarom heb ik nou altijd net dat ene karretje met een wiel wat niet lekker rijdt? En meestal kom je er pas achter als je al door de poortjes heen bent en dus ook niet even snel een nieuwe kunt pakken. Argh…

Dit waren ze, de 10 grootste ergernissen in de supermarkt. En nu ik dit allemaal opgeschreven heb vraag ik me af waarom ik m’n boodschappen niet gewoon laat thuisbezorgen haha. Maar eerlijk is eerlijk ik zou toch ook niet zonder m’n tripje naar de supermarkt kunnen. Het is net even dat kleine uitje waarmee je de dag breekt. En ik vind het ook heel fijn om á la minute iets te kunnen kiezen en nog allerlei impulsaankopen (koekjes!) te kunnen doen. Dus ach, dan maar wat ergernissen af en toe 😉

HANDIG voor in de supermarkt:

Dit vind je ook leuk!

Hoe kan ik mijn tegel neerzetten of ophangen?

Hoe kan ik mijn tegel neerzetten of ophangen?

Hoe kan ik mijn tegel neerzetten of ophangen? Dit wordt best vaak aan me gevraagd en dat snap ik ook wel, want over het algemeen gebruiken we tegels alleen om de wc, badkamer of keuken mee te betegelen. Maar je kunt een tegel ook heel goed gebruiken als...

De beste smoezen om overal onderuit te komen

Je kent het wel, je bent veel te laat van huis gegaan waardoor je niet meer op tijd op je werk komt. Of je hebt afgesproken om naar dat ene feestje te gaan, maar je hebt totaaaaal geen zin. Kun je jezelf dan nog een beetje fatsoenlijk uit deze situaties lullen? Het...

12 gekke dingen die je altijd nerveus maken

12 gekke dingen die je altijd nerveus maken

12 Gekke dingen die je altijd nerveus maken Je kent het wel, je bent op pad en ineens ben je je super bewust van wat je aan het doen bent en hoe dit op anderen wel eens over zou kunnen komen. En uit het niets voel je de nerveuze gevoelens opborrelen. Het angstzweet...