De meest afgezaagde openingszinnen

10 02 2022

Zo rondom Valentijnsdag krijg je misschien een beetje de kriebels en heb je zin om de man/vrouw van je leven te ontmoeten. En nu we de kroeg weer in kunnen duiken biedt dat natuurlijk veel meer kansen om iemand tegen het lijf te lopen. Maar bedenk je goed hoe je het gesprek begint want, met een foute openingszin kun je het zomaar meteen verpesten.

Met ‘kom je hier vaker?’ en ‘heb ik jou niet al eens eerder gezien?’ hoef je natuurlijk sowieso niet meer aan te komen. Gaap! Maar ook de volgende openingszinnen kun je beter links laten liggen:

 • Cupido heeft gebeld, hij wil mijn hart terug
 • Geloof je in liefde op het eerste gezicht, of moet ik nog een keer langs lopen?
 • Heb je beschuit in huis, want met jou wil ik morgenochtend wel een beschuitje eten
blog-gekkiggeit-de-meest-afgezaagde-openingszinnen-met-posters-en-tegeltjes-met-grappige-teksten
 • Mag ik een foto van je maken? Dan kan ik aan Sinterklaas doorgeven welk cadeau hij me moet geven
 • Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen?
 • Heb je geen pijn in je voeten? Je loopt alsmaar rondjes in mijn hoofd
 • Heb je een magneet in je tas? Ik voel me echt enorm tot je aangetrokken
 • Voel eens aan m’n shirt. Die is gemaakt van boyfriend/girlfriend material
blog-gekkiggeit-de-meest-afgezaagde-openingszinnen-met-de-quote-I-believe-in-annoyed-at-first-sight
 • Ik ging naar de keuken maar ik kon mijn favoriete snack niet vinden, want jij was er niet
 • En als bonus speciaal voor iedereen die voor het mobiele telefoon tijdperk al in leven was:
  Hier heb je een kwartje, zodat je naar huis kunt bellen dat je vanavond niet thuis komt

Als je van al deze openingszinnen niet lichtelijk braakneigingen hebt gekregen weet ik het ook niet meer. Gebruik deze dus in elk geval niet als je een avondje op stap gaat.

Wat je dan wel kunt doen? Maak gewoon een normaal en vooral oprecht praatje met iemand. Vertel dat diegene je opviel vanwege de mooie blouse/lach/vrolijkheid en kijk waar het gesprek naartoe gaat. En heeft de andere geen interesse? Ach met een blauwtje lopen is ook helemaal niets mis ๐Ÿ˜‰

Rot op met je openingszinnen:

Dit vind je ook leuk!

Pizza is de oplossing voor elk probleem

Pizza is de oplossing voor elk probleem

Er zijn van die dagen dat alles maar dan ook echt alles tegen zit. Je bent door de wekker heen geslapen, je fiets heeft een lekke band en tot overmaat van ramp heb je alle afleveringen van Bridgerton al gekeken en ben je nu in een diep zwart gat gevallen. Bedenk je...

Gratis printable: songfestival bingo

Gratis printable: songfestival bingo

O ja hoor de maand mei is weer aangebroken en daarmee is het ook weer the most wonderful time of the year! Nee ik heb het natuurlijk niet over Kerst, maar over het Songfestival. I love it!Elk jaar zit ik weer te genieten van al die acts, commentaren en hysterie. Bij...

11 Gekke dingen die we allemaal doen

11 Gekke dingen die we allemaal doen

Er zijn van die dingen die we echt allemaal doen, maar die we nooit zullen uitspreken omdat we het idee hebben dat we de enige zijn en dat je ontzettend raar bent als je het doet. Maar geloof me we doen dit allemaal en daar is helemaal niks mis mee ๐Ÿ˜‰ 1. Volume van...

Bestsellers