Gratis printable: Gerrit viert Kerst

13 12 2021

Kerstmis komt steeds dichterbij en je kunt Gerrit nu aan je kerstgezelschap toevoegen! Hij heeft zijn beste en grappigste kerstoutfits uit de kast getrokken en is ready to party!


Download de gratis printable en de kerst pret kan beginnen!

Normaal viert Gerrit Kerst bij zijn eigen familie op de geitenboerderij, maar dit jaar heeft hij zin om ook eens één van de kerstdagen ergens anders door te brengen. Mag hij gezellig bij jou aanschuiven voor het kerstdiner?

Hoe werkt het?

  • Ga naar deze pagina en download de gratis printable van de kerstige Gerrit
  • Kies jouw favoriete Gerrit en knip hem langs de lijntjes (of net zoals ik heb gedaan iets eromheen) uit. Plak er vervolgens een stokje achterop met wat maskingtape of plakband. Ik had nog van die fancy lollystokjes liggen, maar je kunt ook prima een satéprikker gebruiken.
  • Neem Gerrit mee naar jouw kerstparty
  • Maak een leuke foto van Gerrit die samen met jou kerstmis viert en deel deze op social media met #gerritviertkerst zodat ik je foto terug kan vinden en hem een dikke like kan geven!

Tip: Print Gerrit uit op wat steviger papier, zodat hij goed rechtop blijft staan

Je kunt de uitgeprinte versie van Gerrit ook heel goed gebruiken als cake topper of zet hem in een schaaltje met ijs voor de kinderen. Of gebruik hem om je kerstcadeautjes mee op te fleuren. Plezier gegarandeerd!

Het inpakpapier op de foto is van de Hema en de grappige gifttag shop je hier

Ik hoop dat Gerrit je feestdagen extra gezellig maakt en wens je een hele fijne Kerst toe!

Nog kerstcadeautjes nodig?
Deze shop je hier:

Dit vind je ook leuk!

Pizza is de oplossing voor elk probleem

Pizza is de oplossing voor elk probleem

Er zijn van die dagen dat alles maar dan ook echt alles tegen zit. Je bent door de wekker heen geslapen, je fiets heeft een lekke band en tot overmaat van ramp heb je alle afleveringen van Bridgerton al gekeken en ben je nu in een diep zwart gat gevallen. Bedenk je...

Gratis printable: songfestival bingo

Gratis printable: songfestival bingo

O ja hoor de maand mei is weer aangebroken en daarmee is het ook weer the most wonderful time of the year! Nee ik heb het natuurlijk niet over Kerst, maar over het Songfestival. I love it!Elk jaar zit ik weer te genieten van al die acts, commentaren en hysterie. Bij...

11 Gekke dingen die we allemaal doen

11 Gekke dingen die we allemaal doen

Er zijn van die dingen die we echt allemaal doen, maar die we nooit zullen uitspreken omdat we het idee hebben dat we de enige zijn en dat je ontzettend raar bent als je het doet. Maar geloof me we doen dit allemaal en daar is helemaal niks mis mee 😉 1. Volume van...

Bestsellers