Gratis printable: Gerrit viert Kerst

13 12 2021

Kerstmis komt steeds dichterbij en je kunt Gerrit nu aan je kerstgezelschap toevoegen! Hij heeft zijn beste en grappigste kerstoutfits uit de kast getrokken en is ready to party!


Download de gratis printable en de kerst pret kan beginnen!

Normaal viert Gerrit Kerst bij zijn eigen familie op de geitenboerderij, maar dit jaar heeft hij zin om ook eens één van de kerstdagen ergens anders door te brengen. Mag hij gezellig bij jou aanschuiven voor het kerstdiner?

Hoe werkt het?

  • Ga naar deze pagina en download de gratis printable van de kerstige Gerrit
  • Kies jouw favoriete Gerrit en knip hem langs de lijntjes (of net zoals ik heb gedaan iets eromheen) uit. Plak er vervolgens een stokje achterop met wat maskingtape of plakband. Ik had nog van die fancy lollystokjes liggen, maar je kunt ook prima een satΓ©prikker gebruiken.
  • Neem Gerrit mee naar jouw kerstparty
  • Maak een leuke foto van Gerrit die samen met jou kerstmis viert en deel deze op social media met #gerritviertkerst zodat ik je foto terug kan vinden en hem een dikke like kan geven!

Tip: Print Gerrit uit op wat steviger papier, zodat hij goed rechtop blijft staan

Je kunt de uitgeprinte versie van Gerrit ook heel goed gebruiken als cake topper of zet hem in een schaaltje met ijs voor de kinderen. Of gebruik hem om je kerstcadeautjes mee op te fleuren. Plezier gegarandeerd!

Het inpakpapier op de foto is van de Hema en de grappige gifttag shop je hier

Ik hoop dat Gerrit je feestdagen extra gezellig maakt en wens je een hele fijne Kerst toe!

Nog kerstcadeautjes nodig?
Deze shop je hier:

Dit vind je ook leuk!

5 kleine dingen die je kunt doen voor meer positiviteit in je leven

5 kleine dingen die je kunt doen voor meer positiviteit in je leven

In een wereld waarin het erop lijkt dat dingen er alleen toe doen als je een extreme mening hebt en waarin negativiteit vaak overheerst kun je soms het gevoel hebben dat er weinig positiefs meer te beleven valt. En dat terwijl het juist voor je fysieke en mentale...

5 tips voor een onvergetelijke Valentijn

5 tips voor een onvergetelijke Valentijn

Die ellendige januari maand zijn we doorgekomen en dat kan maar één dingen betekenen: Valentijnsdag staat voor de deur! En hoewel we allemaal roepen dat die heisa voor ons niet hoeft en dat het alleen maar commercieel gedoe is, zijn we toch gepikeerd als onze partner...

Pizza is de oplossing voor elk probleem

Pizza is de oplossing voor elk probleem

Er zijn van die dagen dat alles maar dan ook echt alles tegen zit. Je bent door de wekker heen geslapen, je fiets heeft een lekke band en tot overmaat van ramp heb je alle afleveringen van Bridgerton al gekeken en ben je nu in een diep zwart gat gevallen. Bedenk je...

Bestsellers