Gratis printable: Gerrit viert Kerst

13 12 2021

Kerstmis komt steeds dichterbij en je kunt Gerrit nu aan je kerstgezelschap toevoegen! Hij heeft zijn beste en grappigste kerstoutfits uit de kast getrokken en is ready to party!


Download de gratis printable en de kerst pret kan beginnen!

Normaal viert Gerrit Kerst bij zijn eigen familie op de geitenboerderij, maar dit jaar heeft hij zin om ook eens één van de kerstdagen ergens anders door te brengen. Mag hij gezellig bij jou aanschuiven voor het kerstdiner?

Hoe werkt het?

  • Ga naar deze pagina en download de gratis printable van de kerstige Gerrit
  • Kies jouw favoriete Gerrit en knip hem langs de lijntjes (of net zoals ik heb gedaan iets eromheen) uit. Plak er vervolgens een stokje achterop met wat maskingtape of plakband. Ik had nog van die fancy lollystokjes liggen, maar je kunt ook prima een satéprikker gebruiken.
  • Neem Gerrit mee naar jouw kerstparty
  • Maak een leuke foto van Gerrit die samen met jou kerstmis viert en deel deze op social media met #gerritviertkerst zodat ik je foto terug kan vinden en hem een dikke like kan geven!

Tip: Print Gerrit uit op wat steviger papier, zodat hij goed rechtop blijft staan

Je kunt de uitgeprinte versie van Gerrit ook heel goed gebruiken als cake topper of zet hem in een schaaltje met ijs voor de kinderen. Of gebruik hem om je kerstcadeautjes mee op te fleuren. Plezier gegarandeerd!

Het inpakpapier op de foto is van de Hema en de grappige gifttag shop je hier

Ik hoop dat Gerrit je feestdagen extra gezellig maakt en wens je een hele fijne Kerst toe!

Nog kerstcadeautjes nodig?
Deze shop je hier:

Ontdek je bestemming

Hi, ik ben Rinske!

Het creatieve brein achter Gekkiggeit.

Met Gekkiggeit hoop ik wat vrolijkheid en positiviteit in je leven te kunnen brengen als het allemaal even tegenzit.

Volg me op insta

Dit vind je ook leuk!

De jaarhoroscoop waar je niets aan hebt

De jaarhoroscoop waar je niets aan hebt

Hoezeeee het nieuwe jaar is begonnen! En natuurlijk vraag je je af wat dit jaar je allemaal zal gaan brengen. Nou ik kan je gesruststellen (of misschien juist teleurstellen), ik heb geen idee. Maar ja omdat het lezen van horoscopen gewoon een heerlijke guilty pleasure...

3 tips voor een zorgeloze kerst

3 tips voor een zorgeloze kerst

Jaaaa Kerstmis is eindelijk in zicht! Kerst is natuurlijk helemaal awesome, maar laten we eerlijk zijn, het is soms ook een heel gedoe. Ervoor zorgen dat alle cadeaus op tijd binnen zijn, bedenken wat je wilt gaan eten en dan ook nog de verplichte familie...

Inpak inspiratie voor kerst

Inpak inspiratie voor kerst

De Kerstdagen komen snel dichterbij en dan is er natuurlijk niets leukers dan een hele stapel gezellig ingepakte cadeautjes die onder de boom liggen. Stiekem leg ik wel eens lege ingepakte doosjes eronder, puur en alleen omdat ik het zo gezellig vind staan (niet...

Bestsellers