Gratis printable: songfestival bingo

30 04 2021

The most wonderful time of the year is weer aangebroken! En nee ik heb het niet over Kerst, maar over het hele circus rondom het Songfestival. I love it!
Elk jaar zit ik weer te genieten van al die acts, commentaren en hysterie. Je snapt dan ook wel dat ik, toen we in 2019 na 44 jaar eindelijk weer wonnen, een klein (oké groot) vreugdedansje heb gedaan. Want dat betekende dat het Songfestival in Nederland gehouden werd en dan ook nog eens in ‘mijn’ geliefde Rotterdam! De vlaggetjes hingen al op en de bitterballen waren besteld en tja toen kwam daar tante corona waardoor het hele feest niet door ging. Wat heb ik daarvan zitten balen. Alhoewel de vervangende uitzending uiteindelijk superleuk bleek te zijn.

Ondanks dat het dit jaar nog niet het feest wordt zoals we dat kennen, is het natuurlijk al superfijn dát het in elk geval door kan gaan! Dus de vlaggetjes zijn inmiddels weer uit de kast gehaald en de bitterballen besteld. Laat het feest maar beginnen!

En hoe kun je van elk feestje een nog leuker feestje maken? Met bingo!
Als echte songfestivalliefhebber MOEST ik natuurlijk een bingo voor deze gelegenheid maken. En nog leuker vind ik het om hem met jou te delen. Gewoon helemaal gratis en voor niets. Het enige wat je hoeft te doen is naar deze pagina te gaan en de bingo te downloaden.

close-up-van-gratis-songfestival-bingo-van-gekkiggeit

Je kunt hem net zo vaak uitprinten als je wilt, zodat je er gezellig met je huisgenoten voor kunt gaan zitten of een songfestival zoomparty kunt houden. En heb je de bingo kaart vol roep dan als een razende BINGO! zodat je je prijs kunt innen. Deze prijs kunnen jullie onderling natuurlijk zelf bedenken, maar ik stel voor dat je een (vegetarische)rookworst als inzet doet, want wie wil dat nou niet winnen?!

Laat je me weten wie de bingo gewonnen heeft?

#gerritspeeltbingo

Ontdek je bestemming

Hi, ik ben Rinske!

Het creatieve brein achter Gekkiggeit.

Met Gekkiggeit hoop ik wat vrolijkheid en positiviteit in je leven te kunnen brengen als het allemaal even tegenzit.

Volg me op insta

Dit vind je ook leuk!

De jaarhoroscoop waar je niets aan hebt

De jaarhoroscoop waar je niets aan hebt

Hoezeeee het nieuwe jaar is begonnen! En natuurlijk vraag je je af wat dit jaar je allemaal zal gaan brengen. Nou ik kan je gesruststellen (of misschien juist teleurstellen), ik heb geen idee. Maar ja omdat het lezen van horoscopen gewoon een heerlijke guilty pleasure...

Gratis printable: Gerrit viert Kerst

Gratis printable: Gerrit viert Kerst

Kerstmis komt steeds dichterbij en je kunt Gerrit nu aan je kerstgezelschap toevoegen! Hij heeft zijn beste en grappigste kerstoutfits uit de kast getrokken en is ready to party! Download de gratis printable en de kerst pret kan beginnen! Normaal viert Gerrit Kerst...

3 tips voor een zorgeloze kerst

3 tips voor een zorgeloze kerst

Jaaaa Kerstmis is eindelijk in zicht! Kerst is natuurlijk helemaal awesome, maar laten we eerlijk zijn, het is soms ook een heel gedoe. Ervoor zorgen dat alle cadeaus op tijd binnen zijn, bedenken wat je wilt gaan eten en dan ook nog de verplichte familie...

Bestsellers