Gratis printable: songfestival bingo

30 04 2021

The most wonderful time of the year is weer aangebroken! En nee ik heb het niet over Kerst, maar over het hele circus rondom het Songfestival. I love it!
Elk jaar zit ik weer te genieten van al die acts, commentaren en hysterie. Je snapt dan ook wel dat ik, toen we in 2019 na 44 jaar eindelijk weer wonnen, een klein (oké groot) vreugdedansje heb gedaan. Want dat betekende dat het Songfestival in Nederland gehouden werd en dan ook nog eens in ‘mijn’ geliefde Rotterdam! De vlaggetjes hingen al op en de bitterballen waren besteld en tja toen kwam daar tante corona waardoor het hele feest niet door ging. Wat heb ik daarvan zitten balen. Alhoewel de vervangende uitzending uiteindelijk superleuk bleek te zijn.

Ondanks dat het dit jaar nog niet het feest wordt zoals we dat kennen, is het natuurlijk al superfijn dát het in elk geval door kan gaan! Dus de vlaggetjes zijn inmiddels weer uit de kast gehaald en de bitterballen besteld. Laat het feest maar beginnen!

En hoe kun je van elk feestje een nog leuker feestje maken? Met bingo!
Als echte songfestivalliefhebber MOEST ik natuurlijk een bingo voor deze gelegenheid maken. En nog leuker vind ik het om hem met jou te delen. Gewoon helemaal gratis en voor niets. Het enige wat je hoeft te doen is naar deze pagina te gaan en de bingo te downloaden.

close-up-van-gratis-songfestival-bingo-van-gekkiggeit

Je kunt hem net zo vaak uitprinten als je wilt, zodat je er gezellig met je huisgenoten voor kunt gaan zitten of een songfestival zoomparty kunt houden. En heb je de bingo kaart vol roep dan als een razende BINGO! zodat je je prijs kunt innen. Deze prijs kunnen jullie onderling natuurlijk zelf bedenken, maar ik stel voor dat je een (vegetarische)rookworst als inzet doet, want wie wil dat nou niet winnen?!

Laat je me weten wie de bingo gewonnen heeft?

#gerritspeeltbingo

Dit vind je ook leuk!

5 willekeurige gekke en leuke weetjes

5 willekeurige gekke en leuke weetjes

Bij Gekkiggeit kun je terecht voor leuke, gekke spullen waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Bij Happlify vind je eenvoudigweg klein geluk. Een match made in heaven als je het mij vraagt! Om deze match te vieren hierbij voor jou, omdat het kan, 5 willekeurige...

How it’s made: Muurvlaggen met vilt

How it’s made: Muurvlaggen met vilt

De muurvlaggen in de shop worden op verschillende manieren gemaakt.In dit artikel ga ik je sta voor stap laten zien hoe de muurvlaggen met vilten letters gemaakt worden. De muurvlaggen zijn al sinds het begin van Gekkiggeit één van jullie favoriete...

Recept: bosvruchtenkoeken

Recept: bosvruchtenkoeken

Nu je de hele dag thuis bent, heb je waarschijnlijk ook meer tijd om lekker uitgebreid te koken. En hoewel koken al heel leuk is om te doen, is bakken nog leuker! Trek daarom de voorraadkast open en maak deze overheerlijke bosvruchtenkoeken!  Ingredienten: Deeg voor...