google-site-verification=wmpV78XzfE6nDs60H52-aree-91tVRVAjymMrPy8miE

Gratis printable: songfestival bingo

30 04 2021

The most wonderful time of the year is weer aangebroken! En nee ik heb het niet over Kerst, maar over het hele circus rondom het Songfestival. I love it!
Elk jaar zit ik weer te genieten van al die acts, commentaren en hysterie. Je snapt dan ook wel dat ik, toen we in 2019 na 44 jaar eindelijk weer wonnen, een klein (oké groot) vreugdedansje heb gedaan. Want dat betekende dat het Songfestival in Nederland gehouden werd en dan ook nog eens in ‘mijn’ geliefde Rotterdam! De vlaggetjes hingen al op en de bitterballen waren besteld en tja toen kwam daar tante corona waardoor het hele feest niet door ging. Wat heb ik daarvan zitten balen. Alhoewel de vervangende uitzending uiteindelijk superleuk bleek te zijn.

Ondanks dat het dit jaar nog niet het feest wordt zoals we dat kennen, is het natuurlijk al superfijn dát het in elk geval door kan gaan! Dus de vlaggetjes zijn inmiddels weer uit de kast gehaald en de bitterballen besteld. Laat het feest maar beginnen!

En hoe kun je van elk feestje een nog leuker feestje maken? Met bingo!
Als echte songfestivalliefhebber MOEST ik natuurlijk een bingo voor deze gelegenheid maken. En nog leuker vind ik het om hem met jou te delen. Gewoon helemaal gratis en voor niets. Het enige wat je hoeft te doen is naar deze pagina te gaan en de bingo te downloaden.

close-up-van-gratis-songfestival-bingo-van-gekkiggeit

Je kunt hem net zo vaak uitprinten als je wilt, zodat je er gezellig met je huisgenoten voor kunt gaan zitten of een songfestival zoomparty kunt houden. En heb je de bingo kaart vol roep dan als een razende BINGO! zodat je je prijs kunt innen. Deze prijs kunnen jullie onderling natuurlijk zelf bedenken, maar ik stel voor dat je een (vegetarische)rookworst als inzet doet, want wie wil dat nou niet winnen?!

Laat je me weten wie de bingo gewonnen heeft?

#gerritspeeltbingo

Dit vind je ook leuk!

De 10 grootste ergernissen in de supermarkt

De 10 grootste ergernissen in de supermarkt

Over het algemeen doe ik graag boodschappen, want hallo bergen met eten! Maar de supermarkt is ook een plek waar je je aan alles en iedereen kunt ergeren. Dit zijn de grootste ergernissen in de supermarkt: 1. Het beurtbalkje niet neerzetten Dit is toch dé ongeschreven...

Gratis gekkiggeit wallpaper

Gratis gekkiggeit wallpaper

Het is zo lekker om af en toe je achtergrond op je telefoon te vervangen. Voelt meteen alsof je een hele nieuwe telefoon hebt en het kost je niks noppes nada. En nu kun je heel de dag een beetje Gekkiggeit in je leven hebben door deze GRATIS wallpaper voor je telefoon...

100 dingen die fijn zijn

100 dingen die fijn zijn

In een wereld die gedreven wordt door prestatiedruk en waarin ons geluk af hangt van hoeveel likes we krijgen, kun je soms nogal overwhelmed raken.Het is goed om dan stil te staan bij alle kleine geluksmomentjes.Want hoewel de moed je af en toe in de schoenen zakt,...

Bestsellers