klantenservice

Heb je een andere vraag? Stel ‘m via het contactformulier of via de mail!

Werkwijze

Ik heb mijn bestelling geplaatst, hoe gaat het nu verder?
Als je jouw bestelling hebt gedaan doen we eerst een klein vreugdedansje en daarna gaan we meteen aan de slag om jouw bestelling in te pakken. Vervolgens brengen we jouw pakketje naar Postnl en daarna zorgt de postbode ervoor dat het pakketje bij jou op de deurmat valt.
Bezorging
Wanneer krijg ik mijn bestelling in huis?

Wanneer jouw bestelling binnen komt, wordt deze binnen 24 uur verzonden. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox zodra de bestelling onderweg is. Over het algemeen heb je je bestelling dan na 1 tot 2 werkdagen in huis. Houdt er rekening mee dat door grote drukte bij de postbedrijven je pakketje langer onderweg kan zijn.

Voor tegels met een eigen tekst geldt een verzendtermijn van 10 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling ook naar een ander afleveradres laten sturen?

Ja dit is mogelijk. Bestel je bijvoorbeeld een cadeautje en wil je dit direct naar de gelukkige ontvanger laten verzenden? Geef dan het adres van de ontvanger op tijdens het bestelproces door na het invullen van de factuurgegevens het vinkje aan te vinken bij ‘afleveren op een ander adres’.

Mijn pakketje is niet aangekomen, wat nu?
Helaas wil het wel eens gebeuren dat een pakketje kwijtraakt in de post. Komt je pakketje niet aan laat het dan even weten, dan kunnen wij bij het postbedrijf traceren waar je pakketje gebleven is. Is het echt helemaal zoekgeraakt dan krijg je je bestelling opnieuw toegestuurd.
Er is een product beschadigd

Je bestelling wordt zo zorgvuldig mogelijk ingepakt, maar toch kan het gebeuren dat een product beschadigd bij jou thuis aan komt. Stuur in dat geval een foto van de beschadiging naar info@gekkiggeit.nl en we nemen contact met je op om samen te kijken naar vervanging van het product.

Wat zijn de bezorgkosten?
  • De standaard verzendkosten binnen Nederland zijn €4,25. Je pakketje wordt met een track and trace code verzonden. Deze ontvang je zodra je pakketje op de post is.
  • De verzendkosten naar Belgie bedragen €9,50

Reviewbeleid

Hoe gaan jullie om met het plaatsen van reviews?

Alle reviews die je op de website van Gekkiggeit ziet staan, zijn afkomstig van echte klanten die ook daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan.

Wanneer je een product bestelt via de webshop krijg je na 5 dagen automatisch een mail met de vraag of je een review achter wilt laten bij het door jou gekochte product. We zijn natuurlijk dolblij als je dit wilt doen en jouw ervaring met andere mensen wilt delen! 

Koop je een product bij één van de verkooppunten van Gekkiggeit dan kun je bij het desbetreffende product ook een review achter laten.

De reviews zullen eerst gecontroleerd worden voor we deze plaatsen. Dit doen we om te beoordelen of jij het product ook daadwerkelijk gekocht hebt.

En de minder leuke reviews? Ook deze plaatsen wij gewoon! Zo krijg je een eerlijk beeld van wat anderen klanten zeggen over Gekkiggeit. Alleen reviews met een discriminerende inhoud of grof taalgebruik zulen wij niet plaatsen, het moet wel een klein beetje gezellig blijven natuurlijk 😉

Reviews kopen of tegenover het plaatsen van een review een beloning zetten doen wij niet aan, wel zo eerlijk!

Retourneren
Het product valt een beetje tegen, kan ik deze terug sturen?

Bij Gekkiggeit doen we ons best om de leukste producten te maken, maar het kan natuurlijk gebeuren dat een product net niet is wat je ervan verwacht.

Als je je bestelling terug wilt sturen kun je gebruik maken van het retourformulier, deze download je hier. Het terugsturen van je bestelling kan tot 14 dagen nadat je deze ontvangen hebt.

Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen krijg je binnen 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. De kosten van het retour sturen zijn voor de koper.

Betaling
Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen via iDeal.
Vanuit Belgie kun je betalen via Bancontact.

Cadeaus
Is het mogelijk een tegel met eigen tekst te laten maken?

Voor nu is het alleen nog mogelijk om in de webshop een tegel met eigen tekst te bestellen.

Wil je graag een eigen tekst op een snijplank of muurvlag laten maken, stuur dan een mailtje naar info@gekkiggeit.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mijn bestelling is een cadeautje, kan ik er een persoonlijk kaartje bij doen?
Dit kan zeker! Kies in de webshop een kaart uit en voeg deze toe aan je winkelwagen. Geef vervolgens tijdens het bestellen in het opmerkingenveld een persoonlijke boodschap op en wij schrijven hem met liefde op het kaartje.

Verkooppunten

Shop je liever in real life dan online? Plan dan eens een tripje naar een leuke stad. Je kunt Gekkiggeit namelijk ook kopen bij de volgende fysieke winkels / concept stores:

Nederland

Breda

Collectiv by Swan
Lange Brugstraat 4
4811 WR Breda

Delft

Voorlopig
Voorstraat 8
2611 JP Delft 

Den Bosch

Collectiv by Swan
Hinthamerstraat 67
5211 MG Den Bosch 

Den Haag

Collectiv by Swan
Schoolstraat 20-22
2511 AX Den Haag 

Deventer

Jeppe
Broederenstraat 45
7411 LB Deventer 

Dordrecht

Opa & An
Voorstraat 440
3311 CX Dordrecht 

Dronten

Polder Living & Lifestyle
De Dieze 50
8253 PS Dronten

Gouda

Heb ik VIA
Lange Groenendaal 72a
2801 LT Gouda

Leiden

Collectiv by Swan
Breestraat 109
2311 CL Leiden

Middelburg

InMiddels Conceptstore
Segeerstraat 24
4331 JP Middelburg

Rotterdam

Collectiv by Swan
Oude Binnenweg 137
3012 JD Rotterdam 

Pleur Rotterdam
Bergselaan 291 a
3038 CG Rotterdam

Schiedam

MOOISCH Conceptstore
Hoogstraat 5
3111 HA Schiedam

Utrecht

Winkel vol winkeltjes
Amsterdamsestraatweg 271
3551 CE Utrecht

Vlissingen

InMiddels Conceptstore
Walstraat 47
4381 GD Vlissingen

België

Helaas zijn er momenteel geen verkooppunten in Belgie

Wil je Gekkiggeit ook in jouw winkel verkopen? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@gekkiggeit.nl