Over Gekkiggeit


Hi, ik ben Rinske, het brein achter Gekkiggeit.

Ik hou ervan om mijn interieur in te richten met bijzondere en aparte items. De afgelopen jaren is mijn liefde voor interieurstyling alleen maar gegroeid. Mijn wc hangt vol met tegeltjes waarop spreuken staan uit grootmoeders tijd. Hierdoor kreeg ik zo veel inspiratie dat ik mijn eigen moderne variant hierop ben gaan maken. En wat doe je dan als je een dertigerscrisis nadert en het roer helemaal om wil gooien? Juist, dan begin je een webshop!

En zo geschiedde. Sinds september 2015 is Gekkiggeit.nl alive and kicking.

Handgemaakt
Alle producten van Gekkiggeit worden met de hand gemaakt en / of bewerkt. Het kan dus zijn dat het product dat je thuis krijgt er net iets anders uitziet dan op de site. Maar zo weet je wel dat jij een uniek product in handen hebt!

Mijn inspiratie haal ik overal en nergens vandaan. Ik vind het belangrijk dat de producten van Gekkiggeit je vrolijk maken. En dat ze origineel zijn.

Product op maat
Op zoek naar een leuk persoonlijk cadeau, bijvoorbeeld van iemands favoriete quote of stopwoordje? Dan ben je bij Gekkiggeit ook aan het goede adres! Ik ga graag aan de slag om voor jou het perfecte product op maat te maken. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat én kun je inspiratie opdoen bij onze happy customers!

Meer Gekkiggeit?

Ik kan me best voorstellen dat je geen genoeg kunt krijgen van Gekkiggeit 😉 Daarom kun je Gekkiggeit 24/7 volgen via Facebook, Instagram en Pinterest. En voor vragen, opmerkingen of huishoudelijke tips kun je me ook altijd een berichtje sturen!

Alle verkooppunten van Gekkiggeit vind je hier

Gekkiggeit is te zien (geweest) in Fashionista, Glamour, de Glamour Concept Store en het &-Katern van verschillende regionale kranten.