Product op maat

Heb je zelf een briljant idee voor een product? Heeft bijvoorbeeld iemand een favoriet stopwoordje, ben je op zoek naar een gepersonaliseerd verjaardagscadeau of ga je trouwen en wil je Gekkiggeit daarbij inschakelen? Bijna niets is te gek! Naast het normale aanbod maak ik namelijk ook graag het perfecte product voor jou op maat.

Stuur een berichtje per mail of via dit contactformulier met wat je wensen zijn, dan kijk ik in overleg met jou naar de mogelijkheden en maak ik een prijsopgave. Let wel op: de levertijd voor een op maat gemaakt product bedraagt ongeveer 14 werkdagen (afhankelijk van je wensen).

Spoedaanvraag? Wacht niet langer en haast je naar het contactformulier, dan ga ik zo snel mogelijk kijken of ik iets voor je kan betekenen!

Nog een beetje inspiratie nodig voordat je jouw perfecte product bestelt? Bekijk dan eens de voorbeelden van onze happy customers hieronder!